Sök
Stäng denna sökruta.

Islamister köper Bromma-herrgård

Islamister gömmer sig ofta i olika stiftelser eftersom det är ett perfekt skal runt den ljusskygga verksamhet de bedriver. Få intresserar sig för att granska just stiftelser, deras bokslut är fåordiga och vill du kanalisera pengar till och från utlandet på olika sätt är en stiftelse perfekt. En av dessa islamistiska stiftelser heter Islamiska Stiftelsen i Sverige och har organisationsnummer 802400-2936. Stiftelsens ändamål är att ”främja Islamiska Kulturcenterunionen i Sveriges (IKUS) verksamhet såsom trossamfund enligt §4 andra stycket i religionsfrihetslagen 1951 och IKUS tillhörande församlingars verksamhet.” Nyligen har stiftelsen dock ändrat namn till Tunastiftelsen, gissningsvis för att flyga ännu mer under radarn. Och som Tunastiftelsen håller nu islamisterna på att köpa en gammal herrgård i Bromma. Man ändrade namn...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon