Sök
Stäng denna sökruta.

Utbildningsministern och planekonomi

Idag kan man redan i ingressen till en intervju med Di, som är låst, förstå att vår utbildningsminister inte förstår någonting om den marknad hon säger sig hata.  "Det blir ju inte dyrare för en idéburen skola eller en kommun att ta över. Eleverna, lärarna och lokalerna finns." Med de enkla två meningarna avslöjar hon att hon över huvudtaget inte förstår ens de egna förslagen.  Förbjuder man vinst eller aktiebolag eller både ock kommer hundratals skolor tvingas lägga ner. Det är inget tomt hot utan det är verkligheten.  Kan då bara en förening eller en kommun helt sonika "ta över" skolan? Självklart inte. Jag ska nu förklara för utbildningsministern hur det kommer fungera.  Företaget som äger skolverksamheten är den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon