Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna rundar demokratin med våra pengar

Som ni som följer mig vet gav regeringen Försäkringskassan redan i våras uppdrag att börja förbereda för den familjevecka som demokratin sa nej till sedan. De föregick demokratin och spenderade många tiotals miljoner innan omröstningen ens för att de inte har respekt för skattepengar och för att de inte på några villkor ville riskera att familje-valfläsket inte skulle hinnas med innan valet 2022.  Jag har också skrivit att de gjorde samma sak med det bidrag de nu tänkt ge till pensionärer i valfläsk, de kallar det garantitillägg men det är ett bidrag.  Nu kan man i Pensionsmyndighetens remissvar läsa summan. Inte i det ordinarie dock utan den märkliga reservation tre personer inklusive GD skrev då sossarna i styrelsen skrev...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon