Search
Close this search box.

Statligt betalda lobbyister som vanligt

Det var ett tag sedan Folkhälsomyndigheten bara var navet för folkhälsofascisterna i Sverige. Ni vet, de som är födda prussiluskor och som vaknar varje morgon med en drivkraft att få bestämma över hur andra vuxna människor ska leva sina liv.  De har verkligen fått leva upp till sitt namn de senaste två åren. När de fick ett verkligt uppdrag istället för att jaga skötsamma medborgare med krav på att leva enligt statlig standard. Åtminstone har inte deras jakt på bland annat vuxna feströkare varit synlig på ett tag.  ......... Här vill jag redan tidigt stoppa de av mina läsare som nu förbereder mail där ni skriver att rökning är FAKTISKT FARLIGT.  Lägg era personliga aversioner mot rökning åt sidan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon