Sök
Stäng denna sökruta.

Vi ska inte elda böcker oavsett skäl

Vad händer med yttrandefriheten i Sverige? Jag som bevakat från nära håll länge ser med stigande oro på inte bara attackerna utan bristen på debatt. För bara när det passar medias intressen driver man den. Hoten som alltjämt finns mot sociala medier är till och med pådrivet och betalat av mediebranschens lobbyister.  2020-talet är tydligen årtiondet när Sverige ska börja bränna böcker igen. För först ut var ju Aron Flams bok "Det här är en svensk tiger" som polisen kom och hämtade. I juni 2020 kom polisen (!) och beslagtog Flams böcker i en bokräd. Känn bara på det ordet. Bokräd. Och man känner en otäck känsla längs ryggraden.  Det här fick dock mycket uppmärksamhet i media, tack och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon