Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna på myndigheterna

Ett eget forskningsområde egentligen, de har så många ingångar. Inte bara att de politiserat utnämningarna av GD utan de passar på överallt för att de vet att ingen protesterar. Få i media är intresserade av att granska dem.  Därför kan jag respektera särskilt när den GD som inte går i sossarnas ledband protesterar. Som Ann-Marie Begler som öppet petades för att hon inte ville vara en politruk och Annika Strandhäll drabbades inte av en enda konsekvens av det. Hon fick knappt kritik.  Eller som nu när Pensionsmyndighetens GD satt ner foten och reserverat sig från myndighetens styrelses remissvar, dominerat av sossar.  För det inlämnade remissvaret strök flera sidor av tjänstemännens version så att det skulle bli mindre kritiskt.  Nedan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon