Search
Close this search box.

MP och rysk etanol

Inte nog med att de la ner kärnkraften och skapade energikrisen. Eller att de för att plocka billiga poänger i debatten och gå kompisarna i Naturskyddsföreningen till mötes genom att köpa Preems lojalitet och nerläggning av raffinaderiet i Lysekil. För 250 miljoner kronor i utsläppsrätter och världens högsta reduktionsplikt. Samtidigt som Putin betalade kampanjer för miljörörelsen att förbjuda kärnkraft, fracking och öka biobränslen. Utan den högsta reduktionsplikten i världen gynnade inte bara polarna på Preem, landets största importör av rysk tjockolja. Den gynnade inte minst Ryssland. Sverige köper 96 % av all rysk etanol som importeras till EU. Tack Miljöpartiet för att ni fixat så att vi inte bara betalar världens högsta drivmedelspriser. Utan på köpet får finansiera Putin....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon