Sök
Stäng denna sökruta.

Tillbaka till 2015.

EU fick äntligen sin verkliga uppgift, långt bortom att vilja detaljreglera vilka som sitter i länders olika privata företags styrelsen och hur vi bruka vår mark. Krig och fred.  EU, eller Kol- och stålunionen, var ett fredsprojekt efter andra världskriget att med hjälp av ekonomi binda samman Europa så att inga krig skulle uppstå igen.  Tack vare samarbetet har Europas länder kunna samordna allt från insatser vad gäller hjälp direkt till Ukraina inklusive vapen till flyktingmottagandet.  Men i mångt och mycket är det 2015 igen. Vi har nämligen exakt samma regler i Sverige som då, förutom att vi inte delar ut permanenta uppehållstillstånd. Och 2015 var bara 7 år sedan. Och vad gäller mottagandet nu och då är det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon