Sök
Stäng denna sökruta.

Skattebetalarna sponsrar Putins propaganda

Det var lätt att gissa att när man söker lite grann på bidrag till ryska föreningar så dyker det givetvis upp, för i Sverige kan man inte driva en enda förening utan att den sedan ska ha rätt till bidrag. Tyvärr. Det så kallade civilsamhället är i till majoriteten lika med bidrag.  Så givetvis har svenska skattebetalare i åratal försörjt olika Putin-apologeter i Sverige med bidrag.  Kolla här bara på bidraget MUCF gett till Ryska Riksförbundet.    Sedan 2011 har de fått bidrag på 3,8 miljoner kronor av MUCF.  Vilka är då Ryska Riksförbundet? 73-åriga Lioudmila Siegel är ordförande för föreningen och förstår man inte vem hon står nära kan man ju alltid läsa Aftonbladet i en artikel inför...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon