Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartiet i demonstration med Sovjethyllare

Alltid på fel sida historien.  Det är Vänsterpartiet inofficiella slogan. Trots gott om försök att ignorera att de har riksdagens absolut smutsigaste historia. Skälet varför jag startade Radio Kamrat för över ett år sedan, jag har snart släppt 50 avsnitt, var just att jag ville ändra på det. I varje avsnitt tar jag upp svenska kopplingar till alla kommunistiska despoter jag tar upp.  Igår var det 8 mars. Den kallas Internationella kvinnodagen och är framför allt vänsterns dag. Det beror på det enkla faktum att Internationella kvinnodagen instiftades av Lenin och Stalin. 1921 beslutade sovjetiska KomIntern att göra 8 mars till det, för att hylla de kvinnliga bolsjevikerna i Februari-revolutionen (enligt vår kalender är 23 februari då de kvinnliga...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon