Miljörörelsen finansieras av Putin

Svensk medias ointresse för att granska saker de privat gillar är alltid slående men kanske allra tydligast blir det med miljörörelsen och klimatrörelsen. Visa mig en tidning som själva grävt kring de inte så fina delarna av dessa numera giganter inom lobbyism.  Internationellt är det något bättre, där finns det olika medier som då och då bevakat frågan men den har inte fått alls så stor uppmärksamhet som den kräver.  Så därför finns tyvärr ingen debatt om hur Ryssland i åratal finansierat olika miljöorganisationer i massa olika länder. För västvärldens exponentiellt växande miljö- och klimatfokus har passa Putin som hand i handsken. Som stor producent av olja och gas har han velat påverka varje västland att därför stänga ner...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon