Sök
Stäng denna sökruta.

Det våras för 80-talet

Är det inte lustigt att människor som kallar sig progressiva är de mest konservativa? För vänstern i Sverige har i flera år tävlat om att rulla tillbaka en massa reformer som förbättrat livet för svenskar. De vill tillbaka till 1980-talet på alla möjliga sätt. Skolan, vården och löntagarfonder. Fast idag kallar sossar dem för "ekonomisk demokrati".  Hetsjakten på skolor vet ni som följer mig är något jag ofta skriver om. Regeringen vågar inte gå fram med ett totalt valfrihetsförbud ännu utan har tänkt att tugga i sig valfriheten en bit i taget tills den inte finns mer. Skolorna ska vara exakt som på 80-talet när kostymklädda tjänstemän ritade ett streck på kommunernas karta och därmed bestämde hela din skolgång...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon