Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringens gullegris Preem och Ryssland

Preem, som seglat upp mot titeln regeringens favoritbolag givet hur mycket fördelar de fått av politiska beslut, där reduktionsplikten var den största gåvan , har verkligen inte rent mjöl i påsen.  Miljöpartiet drev på att till varje pris få bort frågan om ett nytt oljeraffinaderi i Lysekil. Det är de som skötte förhandlingarna med Preem och det var Isabella Lövins stab som mailade ledningen på Preem om bland annat reduktionsplikten.  Som jag avslöjat i en massa inlägg nu har Preem fått en massa annat, inte minst utsläppsrätter värda en kvarts miljard. Sittande regering har alltså sett till att Preem är det oljebolag i Sverige som fått mest förmåner betalade av skattebetalarna. Allt för att inte bygga en fabrik för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon