Sök
Stäng denna sökruta.

AKP-finansierad TV-kanal skyddar Nyans

Jag har som bekant nu valåret börjat granska partiet som kallar sig Nyans men är ett islamistiskt parti finansierat av turkiska AKP.  Mikail Yüksel har nära band med fascistiska och terrorklassade Grå vargarna, en organisation med över 70 mord på sitt samvete och många av dem utförda utanför Turkiet, hans pappa är en ledande figur och han själv har startat upp verksamhetens ungdomsgren i Sverige tidigare. Ironiskt nog har alltså islamisten Yüksel närmare ideologiska rötter med NMR än med något annat parti eftersom Grå vargarna är fascister och nationalister.  Det är en balans för varje granskning ger dem uppmärksamhet men i år verkar media också känna sig för hur mycket uppmärksamhet man ska ge dem. Bevisen att de ligger...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon