Sök
Stäng denna sökruta.

31 miljoner kronor från LO rätt ner i valfonden för S

I en artikel i Expressen påstår företrädare för LO att LO inte alls ger Socialdemokraterna pengar till deras valkampanj.    När LO och flera förbund regelbundet, varje år, ger Socialdemokraterna kontanta bidrag som sedan läggs på just valkampanj. Att LO inte särskilt inför ett valår ger ett enskilt bidrag hör inte hit.  Men LO försöker dribbla bort korten.  Läser man Socialdemokraternas årsredovisningar kan man för det första se att de på tre år fått 32 miljoner kronor av fackets medlemmars pengar, för att bedriva valkampanj. Det är knappast papper till skrivaren på Sveavägen 68 pengar gått. LO centralt har gett 18 miljoner av dessa. Som ni kan se slutade Kommunalarbetarförbundet 2020 att ge pengar alls, de var tidigare största...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon