Search
Close this search box.

Kunskapsluckorna på DN Ledare

Jag råkade se en DN Ledare fladdra förbi i flödet, jag läser inte den vänsterliberala ledarsidan särskilt ofta eftersom det sällan är några unika tankar som tänks där och det tyvärr ofta är väldigt repetativt - samma tugg om en ond ny höger och SD. När inte geniet Susanne Nyström tänker kring att avskaffa kommunernas beskattningsrätt, den var väldigt unik.  Den politiska redaktören Amanda Sokolnicki, ansvarig just för att att DN Ledare idag är så irrelevanta i debatten, hade försök sig på en analys om ekonomi. Och redan i ingressen förstår man hur mycket självmål det tyvärr skulle bli eftersom de mest basala ekonomiska kunskaperna fattas henne. I likhet med så många i debatten tyvärr.  Sokolnicki hävdar att arbetslinjen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%5%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon