Sök
Stäng denna sökruta.

Även Naturvårdsverket är inblandade i Preem

Jag har hittat fler saker som Preem fått av regeringen mot att de drog tillbaka ansökan för Preem raff, som var otroligt hårt kritiserat av Miljöpartiets nära allierade Naturskyddsföreningen och Greenpeace.  Naturvårdsverket beviljade dem gratis utsläppsrätter, värda en kvarts miljard.  Här kan ni se hur Naturvårdsverkets chef över just utsläppsrätter förklarar varför.  Här står det ju svart på vitt.  En kvarts miljard i gratis utsläppsrätter var en del av det paket regeringen gav Preem mot att dra tillbaka tillståndet för Preem raff.  Fredrik Hannertz är dessutom inte vem som helst.  Han var fram till 2018 Isabella Lövins närmaste man.  Han började jobba åt Åsa Romson när hon var miljöminister, sedan åt Lövin när hon var biståndsminister och han följde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon