Sök
Stäng denna sökruta.

Arabiska lögner igen

Idag gick Twitter-profilen Christer Sfeir igenom något häpnadsväckande och mycket viktigt att ha koll på -  det sprids återigen lögner om Sverige och svensk politik på arabiska orkestrerat av islamister.  Den här gången är det "partiet" Nyans som ligger bakom, som drivs av den turkiske fascisten Michael Yüksel. I valet 2018 var det flera incidenter där socialdemokrater med bakgrund i Mellanöstern spred lögner om högern på arabiska sidor och även somaliska sidor. Jag skrev om det då och fick media att uppmärksamma det. Jag har inte brytt mig om Nyans innan, det finns alltid en balans i att skriva om saker eftersom det också ger dem PR och jag ville inte tidigare än nödvändigt bidra till det. Men nu...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon