Arabiska lögner igen

Idag gick Twitter-profilen Christer Sfeir igenom något häpnadsväckande och mycket viktigt att ha koll på –  det sprids återigen lögner om Sverige och svensk politik på arabiska orkestrerat av islamister. 

Den här gången är det ”partiet” Nyans som ligger bakom, som drivs av den turkiske fascisten Michael Yüksel.

I valet 2018 var det flera incidenter där socialdemokrater med bakgrund i Mellanöstern spred lögner om högern på arabiska sidor och även somaliska sidor. Jag skrev om det då och fick media att uppmärksamma det.

Jag har inte brytt mig om Nyans innan, det finns alltid en balans i att skriva om saker eftersom det också ger dem PR och jag ville inte tidigare än nödvändigt bidra till det. Men nu är det valår och det är dags att tända lampan på det mest extremistiska partiet som kandiderat i ett val, i paritet med Svenskarnas parti som lyckades komma in i några kommunfullmäktige.

För problemet med Nyans är att islamisterna i Sverige är välorganiserade och har händerna djupt ner i den skattefinansierade syltburken. Utan extern kontroll i princip. Vilket gör att pengar avsedda för annat garanterat kommer bistå Nyans i sin valkampanj.

Det är viktigt att media nu funderar på vikten av att inte ge de här extremisterna något syre alls. Eftersom de är islamister och de bevisligen inte har några spärrar utan ljuger oförblommat även i media om konspirationsteorier. 

Här är Christer Sfeirs genomgång.

 

Rena konspirationsteorier som givetvis inte uppstod i Egypten utan de är utsända från islamister i Sverige i syfte att nå egna fördelar. Ju hemskare man utmålar det majoritetssamhälle färre och färre asylmigranter från muslimska länder är en del av desto lättare att manipulera dem för egen vinning. 

Och det här antingen startades av Nyans eller så hakade de på. Det är egentligen ointressant. 

För som ni ser har de redan fått sitta och sprida dessa i statlig media. 

Syftet Nyans har med att sprida lögnerna är uppenbart – de vill få muslimer som får rösta i valen att rösta på dem istället för på Socialdemokraterna framför allt men även Centerpartiet och Miljöpartiet, de två partier i riksdagen som har högst andel islamister som förtroendevalda. 

Målet de svenska islamisterna, understödda av Muslimska Brödraskapet, har är att isolera den muslimska befolkningen så mycket det går genom särskilda rättigheter, egna förskolor, skolor och universitet och få så mycket särbehandling som möjligt. 

Som jag tidigare berättat vill ”partiet” enligt den märkliga blandning av önskningar och gymansieuppsats de kallar sitt partiprogram att muslimer ska ha förtur till bostäder och de ska kvoteras in på poster i samhället. Att de ska upphöjas till nationell minoritet och därmed åtnjuta de särskilda rättigheter som ingår i det. Och alla islamister i Europa har som slutgiltigt mål att sharia ska accepteras så att muslimer får ett eget rättssystem.

Parallellsamhällen i kombination med gräddfiler. De skojar inte när de säger att de vill ta över Sverige, inte den hårda kärnan islamister som Nyans nu försöker samarbeta med. Och som inte ska förväxlas med en stor majoritet muslimer som bara vill leva sitt liv i fred. De som inte är fans av islamismen utan tycker att religion är något privat. 

Om media ska göra skäl för sitt namn ska de inte en enda gång till låta en företrädare för det här amatörpartiet intervjuas och framför allt inte när det gäller konspirationsteorier. 

Snarare behandlar det offentliga stora grupper invandrare där muslimer från olika länder är i majoritet mer generöst för att man är rädd. Både för hot och för att betraktas som rasist. 

Det finns det bland annat rättsfall som bevisar när föräldrar kultur lyfts fram som argument till varför de till exempel slår sina barn, ett av skälen till att omhänderta barn. Att andelen föräldrar som misslyckas i sitt föräldraruppdrag från just muslimska länder är i majoritet bevisar statistiken kring kriminalitet hos andra generationens invandrare. 

Gängen i förorterna består nästan uteslutande av sådana, av somaliska unga män till ensamstående mammor i förorterna som misslyckats kapitalt att uppfostra sina söner till laglydiga skötsamma medborgare. Det är bara att läsa rapport efter rapport som finns om gängen. Och reportage i media. 

Snarare visar detta att det offentliga borde söka upp alla riskmiljöer och vara ännu tuffare mot de ungdomar som tidigt uppvisar det antisociala beteende som ligger till grund för allt kriminellt liv och där man ser att familjerna inte fungerar. Idag får många utlandsfödda föräldrar av socialtjänsten ”vårda” sina egna barn som anmäls. 

…….

Vill du visa uppskattning? Bli en Patreon

Swish: 123 444 5847

Sajten är öppen, inte kommersiell och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!