Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringen köpte Preems lojalitet

Det var hela tiden en hund begraven i historien om det där raffinaderiet Preem ville bygga i Lysekil.  När jag såg Per Bolunds tweet idag började jag fundera, och leta.  Sedan när har en miljöpartist brytt sig om näringslivet och investeringar? Han länkade till den här artikeln i Svenska Dagbladet Näringsliv.  Preems VD kritiserar att andra partier än de som satt i regeringen - Socialdemokraterna och Miljöpartiet - har andra åsikter än regeringen nu när det varit såväl rekordhöjningar av bensin och diesel och energikris.  "Debatten om reduktionsplikten skapar stor osäkerhet kring våra investeringar" säger Preem och syftar på fuffens-affären kring utbyggnaden av raffinaderiet, som inte blev av. Eller inte som det var tänkt.  Petroleumbolaget Preem, som ägs av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon