Sök
Stäng denna sökruta.

Riksdagen utan Miljöpartiet?

Den frågan vi som jobbar med politik oftast får är - kommer MP åka ur? Åtminstone är det en av de största frågorna.  Chockvågor gick genom Miljöpartiet inför valet 2018 när de någon månad innan valet hade siffror som var under spärren. Man ser på bilderna från valdagen hur stor rädsla i folks ansikten byttes mot en enda känsla - lättnad. De åkte inte ut.  De var chockade även innan, att de låg nära spärren trots den varma sommaren de lyckades få med sig media på att beskyllas på klimatkrisen när det var väder. Inte klimat.  Men Miljöpartiets kris har pågått ett tag. Folk minns kanske inte men partiet höll sig kring 4,5 % under många år från 1994...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon