Sök
Stäng denna sökruta.

Friluftsfrämjandet kallar kärnkraftsivrare pedofiler

Är man lobbychef är det man skriver online alltid jobbet. Jag jobbar själv med lobbyism. Ingenting kan ses som privat i sociala medier. Idag gick Friluftsfrämjandets lobbychef till attack mot alla som gillar kärnkraft och han sparade inte på krutet - han kallar oss pedofiler. Inte nog med det. Alla som gillar kärnkraft är våldtäktsmän. Han förtydligar sedan att han syftar på att ha samtal om den fossilfria av IPCC rekommenderade effektiva och driftsäkra energikällan kärnkraft är ”som att ta vettiga samtal med våldtäktsmän”. Fd miljöminister Bolund gillade inlägget. Al-Qassam är inte bara lobbyist för Friluftsfrämjandet, han är en mycket välkänd person i miljö-Sverige. Han är ingen duvunge i sammanhanget. Han började på Malmö kommuns invandrarservice. Sedan pluggade han...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon