Search
Close this search box.

Media säljer valfläsket

Idag slog sossarna på stora trumman. Det är valår och de har redan innan börjat med valfläsket. En av de "segrar" kamrat Nooshi Dadgostar påstod att hon fixade i höstas för att rösta för Magdalena Andersson var högre pensioner. Vänsterpartiet, för att de är ett extremparti, är inte medbjudna i Pensionsgruppen som styr landets pensioner.  Men eftersom Socialdemokraterna vet att de inte får med sig Pensionsgruppen har de helt sonika som Socialdemokraterna alltid gör hittat på ett sätt ändå - de rundar den. Och kallar ett bidrag en pensionshöjning fast det tekniskt sett är ett bidrag. Det tas direkt från statsbudgeten och ligger därmed utanför pensionssystemet. Abrakadabra som kan S presentera "högre pensioner".  Media är aldrig svårflörtade utan har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon