Sök
Stäng denna sökruta.

Ursäkta blandningen

Idag har folk till höger framför allt med rätta upprörts över det här som Miljöpartiet i Göteborg gick ut med nyligen: Rubriken är tvång, texten handlar om frivillighet. Eller snarare en illusion att ens deras egna väljare gärna frivilligt skulle sitta i en slags öppen gruppterapi med främlingar och diskutera något så privat som skolval för deras barn. Det har jag otroligt svårt att tro att någon skulle vilja.  Men debatten som drog igång är lika välbehövlig som förvånande. För vänstern har i flera år pratat om just det här - när de använt ordet "blandning". Vi måste "blanda" elever från "olika grupper".  Ingen verkar ha reflekterat vad det praktiskt innebär.  Jag har däremot skrivit om det här länge...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon