Sök
Stäng denna sökruta.

Att såga en sågning

Idag publicerar Expressen ett av sina långa reportage signerat Anna Gullberg, som bl a var chefredaktör för Gefle Dagblad och själv bott halva livet i Dalarna (red.anm ihop med Jens Runnberg, även han namnkunnig medieperson). Hon är dessutom vice ordförande i Publicist-klubben. Hon är alltså en av medie-Sveriges tyngsta och därmed kan man också inte förvänta sig något annat än den högsta journalistiska kvaliteten på hennes alster.  Jag har gillat flera av hennes reportage men dagens slappa granskning av min stadsdel Vasastan får mig nu att ifrågasätta hennes övriga faktiskt. För sågningen av Vasastan är monumentalt illa gjord och bygger inte alls på fakta, tvärtom är det en ca 10 000 tecken lång uppvisning i känslosås som inte tar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon