Sök
Stäng denna sökruta.

Ofräscht i P3

P3 är kanalen som mer än något annat symboliserar tiden när media vad gäller rörligt och ljud var monopoliserat. Ni som är lite yngre kanske inte har koll på att det var förbjudet att starta och sända reklamradio innan typ 90-talet. Och inga privata kanaler på TV fanns, innan Jan Stenbeck rundade monopolet genom att sända från London och TV3 såg dagens ljus. Och TV4 startades, som staten deläger.  Jag säger det igen - inget annat fanns är statens media. Ni förstår omfattningen av kontroll över information och kunskap som staten hade fram till 90-talet nu kanske. Och då var "ungdomskanalen" P3 kung. Det var i P3 som alla nya artister lanserades, såklart. Var annars? Det fanns inga fler...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon