Sök
Stäng denna sökruta.

Tondöva

Vill man vinna valet 2022? Ibland tvivlar jag på om Moderaterna verkligen vill det faktiskt. Det finns inget landet behöver så mycket som ett maktskifte, ändå håller det statsbärande partiet på att spela bort den möjligheten efter det ena taktiska misstaget efter det andra.  Partiet lider fortfarande av Decemberöverenskommelsen, av det sedan 2014 växande missnöjet med Fredrik Reinfeldts politiska ledning som skapade Migrationsöverenskommelsen med Miljöpartiet, massnerläggningar av försvaret och märkliga uttalanden som partiet fortfarande är förknippade med och av en väljarkår som man till viss del ignorerade stora delar av under lång tid. Av någon slags maktarrogans. Kärnväljarna kommer alltid ändå finnas kvar, anades vara strategin.  Många väljare litar därför inte på partiet och är misstänksamma. Det är känsligt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon