Sök
Stäng denna sökruta.

Tyska MP utreds

  I Tyskland heter Miljöpartiet Die Grünen och är till skillnad från svenska MP framgångsrika. Största delen i MP:s gröna grupp i parlamenetet i Bryssel består av tyskar.  De har just nu utrikesministerposten i den tyska koalitionsregeringen och därför är det uppseendeväckande att Berlins åklagare nu utreder inte bara henne utan hela partiledningen för Die Grünen.  Skälet är att partiledningen betalade ut bonusar till sig själva och sina medarbetare i staben för det jobbiga i att behöva jobba hemifrån pga pandemin och de restriktioner de själva var med och beslutade om.  1500 euro per person gavs bort, det vill säga ca 15 000 kronor.  Otippat att inte svensk media uppmärksammar det här ändå, de som brukar skriva om miljörörelsen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon