Search
Close this search box.

Kläd-anka i media

Aftonbladet påstod i veckan att de avslöjat att Engelska Skolan i Täby "mäter kjollängder" hos elever och lånar ut kläder om elevers kläder inte matchar kraven. Jag ska återkomma till varför jag säger "påstod".  Nu har de givetvis låst in sin artikel men här är rubriken och jag tror inte vi behöver mer än så.  Så igår och idag har indignationen varit hög i sociala medier. Hittills har även sju personer anmält skolan till Skolinspektionen. Oklart vilket brott IES ska ha begått men det kan säkert Skolinspektionen svara på vad det lider. Att man inte gillar något innebär inte automatiskt att det är olagligt nämligen.  Aftonbladets allra känsligaste feminister dristade sig till och med att kalla klädreglerna för medeltida....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon