Sök
Stäng denna sökruta.

Expressen springer regeringens ärenden

Rubriken är "Supertillägget höjs - det blir effekten i plånboken".  Vi läsare ska förstå att tack vare den fantastiska socialdemokratiska regeringen så regnar det nu pengar över pensionärerna.  Shekarabi får breda ut sig redan i ingressen - "det är pensionärernas år" (red.anm året som också råkar vara valår). Resten av artikeln är tyvärr inte bättre. Artikel och artikel, det hela liknar ett pressmeddelande från Shekarabis pressperson vilket det förmodligen är. Kritiska frågor lyser verkligen med sin frånvaro, istället får statsrådet intervjuas om hur förträffliga förslagen är. Helt ostört.  "Vad är socialförsäkringsministern besked till denna låginkomstgrupp, omkring tio procent av landets 2,3 miljoner pensionärer?"   Men det räcker inte med socker. Läsaren får också veta strax under att ännu mer manna kommer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon