Sök
Stäng denna sökruta.

Avståndens tid

Det gör något med en. Att inte se folks ansikten. Det skapar en obehaglig distans och så försvinner halva kommunikationen med en människa, du ser inte om personen skämtar, är ironisk eller säger en sak och menar en annan när halva ansiktet är täckt.  I USA hade alla servitörer på hotellet vi bodde på de sista dagarna munskydd och hälften av gångerna förstod man inte vad de sa trots bra kunskaper i engelska. För att ansiktet var täckt.  Jag kände mig handikappad. Och vistelsen var inte så trevlig som den hade varit, tack och lov gällde det inte utomhus så folk i poolbaren var otäckta. Vilket pris ska man betala som människa? Munskyddens effektivitet är väldigt omstridd och den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon