Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna utnyttjar ännu en myndighet

I november skrev jag ett inlägg om att Socialdemokraterna redan i juni gav Försäkringskassan uppdrag att börja förbereda för den familjevecka de tänkt muta sina väljare med 2022 men som i november visade sig inte alls införas eftersom borgerligheten budget vann.  Så får man inte göra.  Men ingen verkar bry sig även efter jag avslöjade det för jag har inte sett någon följa upp det. Att lägga tiotals miljoner på att förbereda myndigheter för politiska förslag som inte ens klubbats igenom demokratiskt är.....odemokratiskt. Socialdemokraterna använder skattebetalarnas pengar och myndighetens resurser för sin egen valrörelse.  Nu har de gjort det igen.  De påstår att de höjer pensionerna för de fattiga pensionerna när det så kallade garantitillägget införs. Problemet är just...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon