Sök
Stäng denna sökruta.

Muslimska amatörer

Jag har roat mig med att läsa partiprogrammet för politik-Sveriges senaste uppkomlingar - det orange partiet av skäggmän och hijabister som säger sig representera alla muslimer och minoriteter i Sverige.  Partiledaren kom själv till Sverige i vuxen ålder. Och det är slående hur amatörmässigt deras politiska program är när man skrapar lite på ytan.  Vi kan börja med bostadspolitik. De vill att en helt ny myndighet startas som ska bygga bostäder i hela landet. Denna myndighet ska bygga inte bara hyresrätter tydligen men fokusera på det.  Myndigheten ska sedan upphandla själva byggandet av privata bolag men de färdiga husens förvaltning (dock ej ägande) ska lämnas över till kommunala bolag som inte har vinstintresse.  Men hyrorna ska inte kunna sättas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon