Sök
Stäng denna sökruta.

Inte ens FN

Som jag skrev för några dagar sedan finns det många skäl att vara skeptiskt till vad som står i tidningen om klimatet. Men det finns tyvärr skäl att vara skeptisk även emot internationella organisationen som FN. I somras kablade mäktiga FN ut ett konstaterande att svälten på Madagaskar var världens första svält orsakad av klimatkrisen. Att det var för att jorden är lite varmare som barn nu svälter på den afrikanska ön.  Enligt The World Food Programme kämpar över en miljoner människor mot svält.  Världens medier hakade på, även de svenska. Vi har en klimatsvält, det är allvar. Världens första svältkatastrof på grund av klimatet. Miljöpartiet tänkte att de hittat en ny USP.  Även hjälporganisationer som Water Aid publicerade...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon