Sök
Stäng denna sökruta.

Svar från UD

Som ni läste i ett tidigare inlägg så vägrade UD visa kostnaden för flygbiljetterna av IS-krigarkvinnorna.  Här är ett tips till er som vil begära ut material - omformulera då frågan och begär ut igen. De tar allt bokstavligt, det måste de inte men vill en registrator helst inte lämna ut uppgiften så finns inget som hindrar att han eller hon läser din begäran bara rakt av utan att kommer med följdfrågor eller förtydliganden så att de ska kunna expediera.  Jag skickade därför in en ny begäran där jag begärde ut enbart summorna för IS-kvinnorna. Jag förtydligade att jag INTE ville ha kopior på fakturor utan bara summorna för flygbiljetterna i ett mail som svar. Då fanns inget att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon