Sök
Stäng denna sökruta.

Lur genom selektivt urval

Statistik är en konstform, en sport man kan utveckla svart bälte i och där vad man inte säger är lika viktigt eller viktigare än vad man säger.  Genom att veta hur du ska använda statistiken till din fördel, genom att välja bort och plocka bort, kan du måla upp en verklighet som inte stämmer.  Detta är bland annat före detta minister Per Bolund expert på eftersom Miljöpartisterna inte jobbar med verklighet utan utopier och drömmar. Fakta står bara i vägen för deras större mål - att införa så mycket av sina egna drömmar och önskningar om hur verkligheten är som möjlighet. Lösa verkliga problem ingår inte i dessa politiska illusionisters värld.  Idag postade så fakta-trollkarlen Bolund denna tweet. Där...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon