Sök
Stäng denna sökruta.

Hemliga flygbiljetter

Kommer ni ihåg när regeringen smusslade hit IS-terroristernas vidriga fruar när kurderna fick nog av dem i lägret? Inte? Det blev ju rätt tyst om det rätt snabbt.  Jag försökte då få besked i hur mycket det kostat skattebetalarna.  Fick jag det? Bedöm själva. Jag begärde då överprövning. För beslutet om sekretess har en tjänsteman fattat så min begäran krävde då ansvarigt statsråd att fatta beslutet, det vill säga Ann Linde.  Slutsatsen att Utrikesdepartementet VERKLIGEN inte vill att väljarna ska veta hur mycket skattepengar som lagts på att flyga hem vidriga IS-kvinnor till Sverige med sina barn, som i värsta fall är små tidsinställda bomber redo att kriga mot kuffarna på hemmaplan.  "Om uppgifterna (red.anm summorna för flygbiljetterna) röjs...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon