Sök
Stäng denna sökruta.

En sparkad bransch

Nyligen fattade Stockholm stad beslut om el-sparcyklarnas framtid. Det har varit många turer eftersom politikerna i staden visade sig var fega.  Så Daniel Helldén ville i ett valår inte stå med hela hundhuvudet om detta skulle bli fel, därför tänkte sig staden att först låta anonyma tjänstemän fatta beslutet. Då kunde de skylla på dem om beslutet gjorde alla mer missnöjda.  Efter kritik ändrade de sig igen. Nu skulle Trafiknämnden fatta beslutet.  De här personerna sitter i den: Som ni ser är det tre moderater, en folkpartist, en centerpartist, en kristdemokrat och en från SD. Resten är vänster men majoriteten är alltså höger. På pappret det vill säga.  För de fattade kanske det sämsta beslutet av alla tänkbara beslut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon