Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen är tystad, Wolodarski

Jag skrev den första kritiska artikeln av Björn af Kleens intervju med Hans och Barbara Bergström här på bloggen lördagen den 11 december. Ni kan läsa den här, jag kallade vad det är - karaktärsmord. Det är hans modus operandi, hans journalistiska mål. Han har gjort det om och om igen.  Efter att jag publicerat började andra kritisera honom på Twitter, folk han försökt att få intervjuer med som sagt nej och hans mess och mail lades ut offentligt. Min man gick ut först, jag visste givetvis när jag skrev inlägget att han var en av flera som kontaktas i samma syfte. Per-Ola Olsson, som kallar sig Snyggbonde på Twitter är en annan som kontaktats. Och Johan Ingerö som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon