Sök
Stäng denna sökruta.

Så konstigt

Mot bakgrund av vad jag skrev härom dagen om Al Azhar-skolan, är det inte intressant att den blogg som drivs av två personer och som på heltid i princip påstår att de granskar friskolemarknaden inte i ett enda inlägg granskat någon av de skolor som är islamist-ägda? De har inte skrivit en rad om Al Azhar till exempel. Vars rektor ju suttit inne i flera år för att han förskingrat skolpengs-pengar när han tänkte att elevernas pengar skulle bygga upp en islamistisk bank. Eller Römosse-skolan vars ägare är en representant för Muslimska Brödraskapet.  För att granska friskolor är den här bloggen förvånande ointresserad av de friskolor som de facto förskingrar pengar och gör saker med skolpengen som att separera...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon