Sök
Stäng denna sökruta.

Radio Kamrat återuppstår

I februari 2021 startade jag min andra podcast efter att ha lagt ner Borgarbrackor 2017.  Efter två valrörelser där ett enskilt partis historia idisslades om och om igen såg jag behovet att ska vi prata historia då ska partiet med den enskilt värsta historiska bakgrunden upp på planen - Vänsterpartiets. Kommunisterna i riksdagen som inte utesluter väpnad revolution, som i valet 2010 ville införa planekonomi och som hyllat de värsta förtryckarna och mördarna genom historien. Som finansierats av Stalin och som bjöd in de vidrigaste i världen till sina kongresser.  Så jag bestämde mig för att släppa ett avsnitt i veckan om kommunism. Som tar upp alla aspekter av kommunsim. Historiska despoter, länder, terrorgrupper, nutid, dåtid, spioner, kända kommunister,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon