Sök
Stäng denna sökruta.

Politiska beslut, inte medicinska

Jag tänker återkomma till varför det här med inrikespass, det vill säga vaccinpass, är mycket dåliga och orimliga beslut.  Förutom det irrationella i att hänvisa till andra länders smittspridning, att inte ta hänsyn till den underdödlighet vi har och andra faktorer jag gått igenom finns det flera aspekter.  Som att varken regeringen eller Folkhälsomyndigheten ens tillfrågat vårt Medicinsk Etiska Råd om vaccinpassen. Det är lätt att gissa varför - de vill inte ha ett nej och det hade de kanske fått. Eftersom att tvinga varje individ som vill röra sig fritt i samhället, där gå på arrangemang är en del, att för främlingar visa medicinsk statuts knappast är etiskt ur en medicinetisk synvinkel.  "Jag tycker att det är underligt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon