Sök
Stäng denna sökruta.

Islamistpartiet

De kallar sig Fajans, ursäkta Nyans. De var från början i princip bara Grå Vargarnas Michael Yüksel vars pappa är en framstående fascist i Grå Vargarna och han själv varit/är aktiv.  Yüksel ska liksom Mehmet Kaplan ses som AKP och Erdogans förlängda arm i Sverige då Grå Vargarna har nära band med AKP.  Det som satte igång mediebevakningen av Yüksel som sedan fick honom utesluten var inte att Centerpartiet plötsligt fick vetskap om att han var högerextrem turkisk nationalist. Nej, det visste de när de satte honom etta i Göteborg. Utan en debattartikel som Kurdo Baksi (bror till socialdemokraten Nalin Pekgul) publicerade 19 augusti 2018, i valrörelsen.  Han var nämligen och kampanjade i Turkiet och fick då massa hjälp...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon