Sök
Stäng denna sökruta.

Vi har aldrig varit säkrare

Inte om man pratar om risken att dö i klimatrelaterade saker. Trots att klimatrörelsen, miljörörelsen, alla de påstått gröna partierna, alla politiker som vill plocka poäng på klimatet och en enig mediekår kablar ut. Det visar det här diagrammet som Björn Lomborg från The Copenhagen Initiativ publicerade på WSJ Opinion i höstas.  Siffrorna kommer från The Global Disaster Database.    Men det mest effektiva vapnet för att skrämma upp folk är ju döden så även FN:s klimatpanel, eller snarare vad media tolkar att FN:s klimatpanel säger (inte samma sak nämligen) - att fler kommer dö i klimatkrisväderrelaterade saker.  Greta Thunberg är en av de största "vi kommer dö"-månglarna som ifrågasatt gång och på gång får påstå att fler människor dör...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon