Sök
Stäng denna sökruta.

Det kanske största sveket

Idag släppte Brå en rapport om ungdomsrån och det bekräftade det alla visste - de har blivit ett stort samhällsproblem. En explosiv ökning på bara några år.  Alla kan se när rånen började - strax efter att det flödade in asylmigranter till Sverige 2015. Nästan 170 000 kom det året, framför allt kom det afghanska unga män (många utan asylskäl) och syrier, som 2013 fick automatiska permanentat uppehållstillstånd av Migrationsverket. Oavsett var de bodde innan kriget. Vi fick 38 % av asylansökningarna till hela EU 2014 just från syrier.  Rapporten Brå skrivit är aktuell och utförlig. Och väldigt sorglig.  För de är allt yngre barn som utsätts, allra mest brottsutsatta är gruppen 15-17 åringar. Men även som ni kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon