Search
Close this search box.

Lars Lindströms falska nyheter

Det vi ser nu är relativiseringens tidevarv. När heilande sossar förklaras med att alla festat med nazister i ungdomen och när brottsligheten ska förminskas genom att opinionsbildare som Lindström gång på gång upprepar att Sverige aldrig varit tryggare. De påstår att det är vetenskapen och inte de som säger detta. Folk inbillar sig. Sverige är lika tryggt som det var då och rädsla är byggt på sagor. Lyssna på forskarna, säger opinionsbildaren från vänstern. Det är fakta. Det är tryggt och lugnt. Enligt Brå är det mindre farligt idag. Påstår Lindström. Vi kan väl kolla? Här är senaste Nationella Trygghetsundersöknungen. På första sidan står det så här: ”Risken är stor att skillnader mellan tidigare år är till följd av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon