Search
Close this search box.

Karaktärsmördaren af Kleen

Björn af Kleen har under några år gått från en okänd journalist som skrev en kritisk bok om adeln till att bli upphöjd DN-korre i USA. Och en känd intervjuare.  Men mest av allt excellerar han i sporten karaktärsmord. Och jag hoppas att den person som efter att ha läst detta inlägg och som någon gång får ett samtal av af Kleen lägger på luren.   Låt er inte luras. I förrgår kom hans senaste karaktärsmord när Engelska Skolans grundare Hans och Barbara Bergström tyvärr gav honom förtroendet han inte borde ha och släppte honom nära inpå. Bilden som frontade reportaget är tagen underifrån (av upphovsrättsliga skäl kan jag inte publicera bilden här men klicka på länken). Barbara har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon