Sök
Stäng denna sökruta.

När grisarna flyger

Om någon hade sagt i maj att i december kommer hela det socialdemokratiska etablissemanget skamlöst försvara att ett statsråd heilade och umgicks med nazister med att alla gjort det som unga hade man ju trott att personen hade rökt på. Men det är exakt vad som händer nu. Aron Flam har hittat detta urval: Kommer ni ihåg Politism? Karin Petterssons baby som blev en kalkon och efter att ha bränt 10 miljoner av Kommunals pengar ( Tobias Baudin) gick det i graven. Eric Rosén ägnade alla år där åt hetsjakt på SD. Men hoppla hey, nu har tydligen alla i sin ungdom heilat och festat med nassar. Den såg man inte komma. Verkligheten är som en dålig film just...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon