Search
Close this search box.

Straffbeskattning av vård

Socialdemokrater hatar av tradition företag och när företagen dessutom är inom vården finns det extra mycket agg så vem är förvånad att regeringen återigen försöker runda demokratin i jakt på hårt arbetande egna företagare? För när Skatteverket plötsligt tolkade reglerna så att det ska vara moms på vård som hyrs in reagerade den borgerliga majoriteten som trots allt fortfarande finns i riksdagen och gav därför regeringen uppdrag att utreda hur man kan lösa detta så att inte de privata vårdbolagen skulle få en skattesmäll.  Gjorde de detta då? Givetvis inte. För är man socialdemokrat är demokrati något relativt och när det inte passar partiets egna intressen gör man lite som man vill med det. Det vet vi sedan gammalt. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon