Sök
Stäng denna sökruta.

Export av bidrag

Vänsterpartiet de Grönas negativa påverkan på allt från ekonomi till elbrist kommer vi får leva med länge efter de lämnat Rosenbad tyvärr.  Som "klimatbonusen" Bolund införde som i själva verket är ett bidrag till folk som köper elbilar. Egentligen är det bisarrt att ge pengar till folk som köper en bil, vilken bil som helst, från ett parti som byggt hela sin politik på cykel och häst och vagn.  Och det här bidraget är inte litet. 70 000 kronor för varje elbil har betalats ut. Oavsett pris så även de lyxigaste bilarna har kunnat casha in 70 000 kronor i bidrag.  Laddhybrider har haft en bonus på 45 000 kronor minus en beräkning på utsläpp just den bilen orsakar. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon