Sök
Stäng denna sökruta.

Toxisk maskulinitet på Bonnier

I oktober skrev PM Nilsson en uppmärksammad ledare där han avslöjade att Investor, som är Wallenbergssfärens maktbolag, nu böjer sig för mångfalds-aktivisterna och anammar samma slags identitetspolitiska babbel som är kärnan i det som i USA kallas "woke capitalism". Dagens Industri ägs liksom Dagens Nyheter och Expressen av mediekoncernen Bonnier och nyligen fick alla män på just Dagens Industri nyheter ett mail om att de måste genomgå en obligatorisk kurs med den ungefärliga titeln" Att vara man på Bonnier News". Givetvis hålls kursen av en av media upplyft "mångfaldsgrupp" som försörjer sig på bidrag men också föredrag. Gruppen fick ett tre-årigt jättebidrag av Arvsfonden för att bygga upp verksamheten och med medias hjälp först trumma in att det finns...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon